cs-CZ
Čeština
cart
Košík
menu

Meteor termoprádlo XL/XXL černá M 16688 univerzita

Kód: i476_95001755
10 - 14 dnů
Termín a způsob doručení
Meteor termoprádlo XL/XXLčerná M 16688Vlastnosti:Pánské termoaktivní prádlo Meteor, které se skládá Více
Vyberte si zvýhodněné balení
Množstevní slevy
Velikost:
729 
602.48  bez DPH
Běžná cena: 789 
ks
envelope
Dotaz
bell
Hlídat
Parametry
Výrobce:
Kód:
i476_95001755
Kategorie:
Oblečení
gender:
Muži
Sport:
Zimní sporty
Typ výrobku:
Termoaktivní oblečení
Barva:
černá
Podkategorie:
Termoaktivní sady
Barvy:
černá
Popis Meteor termoprádlo XL/XXL černá M 16688

Meteor termoprádlo XL/XXLčerná M 16688

Vlastnosti:

  • Pánské termoaktivní prádlo Meteor, které se skládá z trička a dlouhých šortek, účinně chrání před chladem a zaručuje účinný odvod přebytečné vlhkosti, čímž poskytuje pohodlí při různých fyzických aktivitách.
  • Použití polyamidu zajišťuje trvanlivost a odolnost proti oděru, polyester zajišťuje prodyšnost a rychlé schnutí, zatímco přídavek elastanu poskytuje potřebnou pružnost a umožňuje plnou volnost pohybu. Tento výběr materiálů zajišťuje, že prádlo nejen účinně chrání před chladem, ale také poskytuje optimální pohodlí, ať už se jedná o jakoukoli venkovní aktivitu. Ploché švy zvyšují pohodlí uživatele a minimalizují riziko odřenin a nepohodlí při pohybu.
  • Lehká a přizpůsobivá tkanina navíc znamená, že se prádlo snadno přizpůsobí podmínkám a stylu aktivity a zároveň udržuje hygienu tím, že brání růstu bakterií a plísní na povrchu tkaniny. Díky jemně navrženému střihu, který zohledňuje anatomii a zóny zvýšeného pocení a uvolňování tepla, je prádlo pro uživatele téměř nepostřehnutelné.
  • Důraz byl kladen na detail, bylo použito hladké žebrování a prodyšné vložky, které zvyšují pohodlí při jakékoli aktivitě. Absence škrábavých štítků a všité pokyny k praní na vnitřní straně jsou důkazem pozornosti věnované detailům, které se snaží zajistit co největší pohodlí uživatele.
  • Udržujte si pohodlí a teplo v chladnějších dnech s termoprádlem, které kombinuje funkčnost s pohodlím:
  • Pečlivě vybrané materiály zajišťují dokonalé přizpůsobení a pružnost, takže umožňují plný rozsah pohybu bez omezení.
  • Tepelnýkomfort - díky technologii zadržování tepla se termoprádlo stává nepostradatelným spojencem v chladném počasí a stará se o stabilitu tělesné teploty.
  • Volnost pohybu - díky elastickým vláknům a správným střihům termoprádlo neomezuje v pohybu a umožňuje provozovat různé sporty.
  • Ochrana pokožky - speciálně navržená vlákna chrání pokožku před pocením a poskytují pohodlí díky prodyšnosti a antibakteriálním vlastnostem.
  • Všestranné použití - termoprádlo se osvědčí nejen v chladném zimním počasí, ale také při podzimních procházkách nebo za chladného jarního rána a poskytne potřebnou ochranu před chladem v různých situacích.

Barva:

  • černá
Naposledy navštívené produkty
phone
Zavolejte nám
chat
Nebo nám napište na
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek