cs-CZ
Čeština
cart
Košík
menu

Tepelný komín Meteor 10156 univerzita

Kód: i476_77366135
10 - 14 dnů
Termín a způsob doručení
Vlastnosti:Komín 5 v 1 od značky Meteor je multifunkční příslušenství, které se jistě stane nezbytnoVíce
Vyberte si zvýhodněné balení
Množstevní slevy
Velikost:
239 
197.52  bez DPH
Běžná cena: 239 
ks
envelope
Dotaz
bell
Hlídat
Parametry
Výrobce:
Kód:
i476_77366135
Kategorie:
Oblečení
gender:
Muži, ženy
Sport:
Multisport
Typ výrobku:
Klobouky, šály, rukavice
Barva:
šedá/stříbrná
Podkategorie:
Komíny
Barvy:
šedá
Popis Tepelný komín Meteor 10156

Vlastnosti:

  • Komín 5 v 1 od značky Meteor je multifunkční příslušenství, které se jistě stane nezbytnou součástí vybavení každého outdoorového nadšence bez ohledu na roční období.
  • Její univerzálnost spočívá v tom, že ji lze nosit pěti různými způsoby - jako čepici, šátek, šálu, polotvář nebo masku - a umožňuje přizpůsobit ji individuálním potřebám a povětrnostním podmínkám.


  • Komín Meteor 5v1 je vyroben z inovativního vícekanálového polyesteru obohaceného o ionty sanitárního stříbra a poskytuje nejen pohodlí a komfort při nošení, ale má také antibakteriální a antialergenní vlastnosti. Toto řešení zaručuje hygienu a čerstvost i při intenzivním používání.


  • Nastavení velikosti komína je velmi snadné díky použití elastického pásku se zarážkou, který umožňuje rychlé přizpůsobení výrobku individuálním preferencím. Ploché švy, které netlačí, navíc poskytují dodatečné pohodlí a minimalizují riziko podráždění, což je důležité zejména při dlouhodobém nošení.


  • Komín Meteor 5v1 je ideálním řešením pro aktivní lidi, kteří hledají jeden univerzální výrobek schopný zvládnout různé požadavky a povětrnostní podmínky. Díky své multifunkčnosti, pohodlí a odolnosti je nepostradatelným společníkem pro každodenní aktivity i extrémnější outdoorová dobrodružství.


Pružnost a přizpůsobení - pečlivě vybrané materiály zajišťují dokonalé přizpůsobení a pružnost, což umožňuje plný rozsah pohybu bez omezení.


Tepelný komfort - díky technologii zadržování tepla se komín 5v1 stává nepostradatelným spojencem v mrazivých dnech a stará se o stabilitu tělesné teploty.


Všestranné použití - komín 5v1 je vhodný nejen do chladného zimního počasí, ale také na podzimní procházky nebo chladná jarní rána, protože poskytuje potřebnou ochranu před chladem v různých situacích.

Ochrana pokožky - speciálně navržená vlákna chrání pokožku před pocením a poskytují pohodlí díky prodyšnosti a antibakteriálním vlastnostem.

Snadno nastavitelná velikost - nastavení velikosti pomocí gumičky se zarážkou vám umožní dokonale přizpůsobit komín vašim preferencím.

Naposledy navštívené produkty
phone
Zavolejte nám
chat
Nebo nám napište na
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek